Personal //

Marcus Gustafsson | Leg, Sjukgymnast/Fysioterapeut

 

​

Sjukgymnast med stor erfarenhet av att behandla besvär från kroppen. Sjukgymnastexamen sedan 2007. Mellan 2008-2015 var Marcus förutom det ordinarie klinikarbetet verksam och ansvarig för skaderehabilitering och förebyggande av skador hos Änglagårdsskolan och i IFK Göteborgs ungdomslag.

 

Är en av få fysioterapeuter i Sverige som hitills genomgått alla utbildningssteg (Steg 3, CNP) och examinerats i Neuracmetoden/Redcord  Innehar ett stort intresse för rörelsekontroll och effektivisering av rörelsemönster och kombinerar gärna detta med diverse manuella tekniker för mobilisering av , leder, muskler, nerver och fascia.

Vidareutbildning inom Idrottsmedicin, Jems, Kinetic Control, The performance matrix Mulligan Concept, Mckenzie, Ledmanipulation 3D-Functional performance mm.

Mattias Anesten. | Leg, Sjukgymnast/Fysioterapeut

 

Mattias Anesten är leg. sjukgymnast/fysioterapeut. Han läste sin sjukgymnastutbildning på Karolinska Institutet i Stockholm och blev klar 2003. Sedan 2003 har han arbetat på olika kliniker och har hunnit bygga upp en gedigen kunskap och erfarenhet inom de vanligaste smärttillstånden och problemen i rörelseapparaten. Vidareutbildning inom JEMS, Redcord och McKenzie. Han har även utbildning i akupunktur, Mulligan concept, OMT steg 1 och Nervmobilisering.

IMG_20200709_102225_1.jpg

Carolina Lindblad| Leg Fysioterapeut - 

 

Carolina Lindblad är leg.fysioterapeut sedan 2014. Carolina har sedan examen främst arbetat inom primärvården med inriktning mot idrottsmedicin och kvinnohälsa. Har med åren skaffat sig goda kunskaper och erfarenhet att behandla de vanligaste besvären och tillstånden i rörelseapparaten. Carolina har träning som en stark  grund i sin behandlingsmetodik men kompletterar även med manuella tekniker och metoder när behovet finns.

Hennes stora intresse för idrottsmedicin har lett till ett flertal vidareutbildningar inom detta. 

Efter att själv fött barn stärktes Carolinas intresse för kvinnohälsa och hon har sedan dess utbildat sig på avancerad högskolenivå inom ämnet där fortsatt vidareutbildning är pågående.

Behandlingsgmetoder som Carolina jobbar med är bl.a. Funktionell manuell terapi (FMT), Kineaiotape och stötvågsbehandling.

Bild_kommer_snart.jpg

Katarina Edlund| Leg Arbetsterapeut

 

.. 

151236974_1332476383796782_2628753890597

Lina Lorentzson| Leg Fysioterapeut

Innan Lina utbildade sig till Fysioterapeut gick hon på Balettakademien där hon utövade både dans, sång och teater. Lina tar gärna emot patienter med alla sorters besvär och har ett extra stort intresse för psykisk ohälsa och vad vi som fysioterapeuter kan göra för att hjälpa personer som lider av detta.

Hon kommer även att ansvara för den tämligen nya behandlinsgformen "Dans för hälsa". 

Anna%2520fb%2520hemsidatempor%25C3%25A4r

Anna Andén| Leg Fysioterapeut - - Föräldraledig till hösten 2022

 

Resized_20211110_134152 (1)_edited_edite

Ellinor Mattsson|Reception/Klinikkoordinator

 

 

Bild_kommer_snart.jpg

Ebba Gudmundsdottir| Leg Arbetsterapeut -  

Börjar hos oss i januari 2022