top of page

 Personal //

Marcus Gustafsson | Leg, Sjukgymnast/Fysioterapeut

 

​

Sjukgymnast med stor erfarenhet av att behandla besvär från kroppen. Sjukgymnastexamen sedan 2007. Mellan 2008-2015 var Marcus förutom det ordinarie klinikarbetet verksam och ansvarig för skaderehabilitering och förebyggande av skador hos Änglagårdsskolan och i IFK Göteborgs ungdomslag.

 

Är en av få fysioterapeuter i Sverige som hitills genomgått alla utbildningssteg (Steg 3, CNP) och examinerats i Neuracmetoden/Redcord  Innehar ett stort intresse för rörelsekontroll och effektivisering av rörelsemönster och kombinerar gärna detta med diverse manuella tekniker för mobilisering av , leder, muskler, nerver och fascia.

Vidareutbildning inom Idrottsmedicin, Jems, Kinetic Control, The performance matrix Mulligan Concept, Mckenzie, Ledmanipulation 3D-Functional performance mm.

Mattias Anesten. | Leg, Sjukgymnast/Fysioterapeut

 

Mattias Anesten är leg. sjukgymnast/fysioterapeut. Han läste sin sjukgymnastutbildning på Karolinska Institutet i Stockholm och blev klar 2003. Sedan 2003 har han arbetat på olika kliniker och har hunnit bygga upp en gedigen kunskap och erfarenhet inom de vanligaste smärttillstånden och problemen i rörelseapparaten. Vidareutbildning inom JEMS, Redcord och McKenzie. Han har även utbildning i akupunktur, Mulligan concept, OMT steg 1 och Nervmobilisering.

20220314_101927_edited_edited.jpg

Emma Bäckström | Leg Fysioterapeut 

Emma har sedan sin examen 2019 jobbat inom primärvårdsrehab. Hon tar emot alla patienter, men har inriktat sig särskilt på att hjälpa dig med psykisk ohälsa. Jobbar bland annat med metoden basal kroppskännedom. 

Emma kan även bedöma och behandla torticollis och skallasymmetri hos barn. 

Vidareutbildning inom McKenzie, motiverande samtal (MI). 

 

.. 

Hanna Forsell 1_edited.jpg

Hanna Forsell | Leg Fysioterapeut 

Hanna tog sin fysioterapeutexamen 2008 vid Göteborgs Universitet. Hon har sedan examen jobbat inom kommunal verksamhet, hjärtrehabilitering och de senaste åren inom primärvårdsrehab. 

Hanna är vidareutbildad inom Mekanisk Diagnostik och Terapi (McKenzie) och tog MDT-examen 2022. Hon tar emot alla patienter men har ett extra stort intresse för nack- och ryggbesvär samt äldre.

 

.. 

Ida Gullberg_edited.jpg

Ida Gullberg | Leg Arbetsterapeut

Ida tog examen i arbetsterapi år 2017 och har arbetat i primärvård efter det.

Arbetar med psykisk ohälsa, sömnbesvär, mediyoga, handträning och handrehabilitering inkl.avgipsning, akupunktur, bostadsanpassningar och hjälpmedel.

 

.. 

Resized_20211110_134152 (1)_edited_edited_edited_edited_edited.jpg

Ellinor Mattsson Reception/Klinikkoordinator

Ellinor är klinikens koordinator och välkomnar dig i vår reception.

Hon har lång administrativ erfarenhet från olika branscher där hon jobbat med bland annat utbildning, konferenser, bröllop och resor.

 

 

bottom of page