Personal //

Marcus Gustafsson | Leg, Sjukgymnast/Fysioterapeut

 

​

Sjukgymnast med stor erfarenhet av att behandla besvär från kroppen. Sjukgymnastexamen sedan 2007. Mellan 2008-2015 var Marcus förutom det ordinarie klinikarbetet verksam och ansvarig för skaderehabilitering och förebyggande av skador hos Änglagårdsskolan och i IFK Göteborgs ungdomslag.

 

Är en av få fysioterapeuter i Sverige som hitills genomgått alla utbildningssteg (Steg 3, CNP) och examinerats i Neuracmetoden/Redcord  Innehar ett stort intresse för rörelsekontroll och effektivisering av rörelsemönster och kombinerar gärna detta med diverse manuella tekniker för mobilisering av , leder, muskler, nerver och fascia.

Vidareutbildning inom Idrottsmedicin, Jems, Kinetic Control, The performance matrix Mulligan Concept, Mckenzie, Ledmanipulation 3D-Functional performance mm.

Mattias Anesten. | Leg, Sjukgymnast/Fysioterapeut

 

Mattias Anesten är leg. sjukgymnast/fysioterapeut. Han läste sin sjukgymnastutbildning på Karolinska Institutet i Stockholm och blev klar 2003. Sedan 2003 har han arbetat på olika kliniker och har hunnit bygga upp en gedigen kunskap och erfarenhet inom de vanligaste smärttillstånden och problemen i rörelseapparaten. Vidareutbildning inom JEMS, Redcord och McKenzie. Han har även utbildning i akupunktur, Mulligan concept, OMT steg 1 och Nervmobilisering.

20220314_101927_edited_edited.jpg

Emma Bäckström | Leg Fysioterapeut 

Emma har sedan sin examen 2019 jobbat inom primärvårdsrehab. Hon tar emot alla patienter, men har inriktat sig särskilt på att hjälpa dig med psykisk ohälsa. Jobbar bland annat med metoden basal kroppskännedom. 

Emma kan även bedöma och behandla torticollis och skallasymmetri hos barn. 

Vidareutbildning inom McKenzie, motiverande samtal (MI). 

 

.. 

bild_edited_edited.jpg

Ebba Gudmundsdottir | Leg Arbetsterapeut Föräldraledig 2022

Ebba har sedan sin examen 2020 haft fokus på rehabilitering efter handskador och började sin karriär på handmottagningen på Mölndals sjukhus. Hon hjälper till med olika typer av handbesvär som till exempel artros, karpaltunnelsyndrom, triggerfinger med mera. Ebba arbetar även med bedömning av hjälpmedelsbehov, förskrivning, montering och träning i att använda hjälpmedel. Detta utför hon på mottagningen eller i patientens hem vid behov.

Hos Ebba kan du även få hjälp med psykisk ohälsa. Hon hjälper till med stöd i att strukturera vardagen, skapa rutiner och aktivitetsbalans.

-3341356090499382283_edited.jpg

Katarina Edlund | Leg Arbetsterapeut

Katarina tog sin examen 2016 från Hälsohögskolan i Jönköping. Läste även en termin som utbytesstudent på James Cook University i Australien. Har sedan examen jobbat inom kommunal verksamhet, öppenvårdspsykiatrin samt primärvårdsrehab.

Katarina brinner särskilt för att hjälpa dig med psykisk ohälsa. Hon arbetar även med utredning, bedömning och åtgärder kopplade till handbesvär och hjälpmedelsbehov. Är vidareutbildad inom psykisk ohälsa, AMPS och handrehabilitering samt handledare för arbetsterapeutstudenter.  
 

 

.. 

Hanna Lilliehöök_edited.jpg

Hanna Lilliehöök | Leg Fysioterapeut 

Hanna är leg. fysioterapeut och har jobbat inom äldreomsorg och primärvård sedan sin examen 2012. Hon träffar alla patienter men har extra kompetens inom muskuloskeletala besvär, förebyggande hälsoarbete/friskvård och hjälper även gärna dig med besvär under eller efter din graviditet.

Hanna läser parallellt med jobbet på kliniken en master i OMT mot Luleå universitet där hon fördjupar sina kunskaper inom muskuloskeletala besvär samt specifik ledundersökning och mobilisering/manipulation. Utbildningen kommer utöver mastern att leda till en examen i OMT steg 3.

Resized_20211110_134152 (1)_edited_edited_edited_edited_edited.jpg

Ellinor Mattsson Reception/Klinikkoordinator

Ellinor är klinikens koordinator och välkomnar dig i vår reception.

Hon har lång administrativ erfarenhet från olika branscher där hon jobbat med bland annat utbildning, konferenser, bröllop och resor.